Додайте товари для порівняння
Додайте щось в обране
0
Відгуки 8
Звезды!!!!!!!
Наталья Марчак
Приятное общение- спасибо продавцам!
Этот кофе для меня стал лучшим! Его надо пить без печеньки, и без молока- они там вобще лишние) Идеальное сочетание вкусов, изысканный аромат!
Теслюк Н.Й.
Очень понравился, удовлетворяет все вкусы!
Очень понравился!
Очень вкусный и приятно мягкий вкус кофе.
С кокосовым молоком просто волшебно!
Обслуживание на высоте!!!
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Burundi Kirezi

В наявності
Артикул: burundi-kirezi
500 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Вибір фасування

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи кави, напишіть в коментарі до замовлення як зазвичай ви варите каву, а все інше зробимо ми. І так - це безкоштовно.

Опис

Профіль смаку: Яблуко, абрикос, темний шоколад, карамель

Region: Ngozi
Washing station: Rugori CWS
Process: Washed
Varieties: Red Bourbon
Altitude: 1680 - 1800 masl


Бурунді - маленька, але горда країна, як мінімум це точно можна сказати про кавове життя. Вся країна знаходиться на гірському плато і середня її висота 1700 м (над рівнем моря), тому каву тут вирощують всюди.

  • Пров. Рубежівський 1/12 (м. Академмістечко) - безкоштовно
  • "Нова пошта" - по тарифам перевізника

Мета нашої роботи - ваша насолода кожною чашкою, тому кава після обсмажування зберігається на складі не більше 21 дня, а деякі види обсмажуються лише при надходженні замовлень. Просимо з розумінням поставитися до комплектації ваших замовлень, які ми прагнемо доставляти день в день, але все ж бувають випадки, коли комплектація займає до 3 днів.


За замовчуванням кожна пачка кави відправляється вам в зернах. Якщо ви бажаєте отримати подрібнену каву для вашого способу приготування - не забудьте написати про це в коментарі до вашого замовлення.

Folks Coffee - 100% натуральний продукт без добавок або домішок. "Смаковий профіль" - смак, закладений природою, який формується в процесі вирощування, обробки, і обсмажування. Ці характіристмки також залежать від способу приготування, від обладнання, від помелу кави і від характіерістік води.


Вгору