Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПРОФІЛЬ СМАКУ
ЛАЙМ • ЗЕЛЕНЕ ЯБЛУКО • МАРАКУЙЯ • РОМ
PROCESS ● THERMAL SHOCK
VARIETIES ● TABI
QUALITY ● SUPREMO EP
REGION ● HUILA
CROP ● 2023-2024
ℹ️
THERMAL SHOCK ОБРОБКАКрок 1: Каву збирають, сортують, щоб видалити домішки.
Крок 2: Кава піддається очищенню перед проведенням термального шоку.
Крок 3: Часто кава проходить анаеробну ферментацію у резервуарах або мішках протягом 24-120 годин.
Крок 4: Термальний шок починається з того, що каву спочатку миють гарячою водою при температурі 40-60 C, а потім швидко охолоджують, миючи її знову водою при температурі 12 C.
Крок 5: кава проходить подальшу ферментацію, після чого вона сушиться будь-яким способом.