Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПРОФІЛЬ СМАКУ
Яблуко, коричневий цукор, цитрус, шоколад, фундук, спеції
РІЗНОВИД: Arusha, Blue Mountain, Bourbon
РЕГІОН: Eastern Highlands
ЯКІСТЬ: PSC A/X
Папуа - Нова Гвінея останнім часом робить дуже багато, щоб нарощувати обсяги вирощування та експорту якісної кави. Основний спосіб обробки – митий, сухий та інші експерементальні методи зустрічаються дуже рідко.
Кава PAPUA NEW GUINEA LAMARI - це збірний лот кількох ферм, що розташовані в центральній частині країни біля річки Ламарі. Один з них, дуже цікавий для нас – Blue Mountain – різновид кави, яка особливо цінується за м'якість, а у смаку її переважає молочний шоколад та приємні трав'яно-квіткові ноти.
Рецепти ↓
ЕСПРЕСО РЕЦЕПТ
▸ Еспресо-машина: La Marzocco Linea MINI
▸ Корзинки VST 18 г
▸ Температура: 93,5 °С
▸ Закладка: 18,5 г
▸ Вихід: 35,5 г
▸ Час екстракції: 33 секунди
■ TDS (%): 10,30
■ Extraction: 20,60