Кількість
|
Вартість
|
||
|
ПРОФІЛЬ СМАКУ:
КАКАО, КАРАМЕЛЬ, ЦИТРУС, ШОКОЛАД
СПОСІБ ОБРОБКИ:
НАТУРАЛЬНИЙ
РІЗНОВИД:
CATUAI, MUNDO NOVO, CATUAÍ
ОЦІНКА:
83
- MOGIANA - один з основних кавових регіонів в Бразилії. Наша кава має дві важливі особливості, вони відображені в його назві:
- NY 2/3 - специфікація нью-йоркської кавовій біржі, що показує, що ця кава може мати до 4 повних дефектів на 300 г зеленого зерн.
- FINE CUP - вказує на кращу оцінку для комерційної бразильської кави.
РЕЦЕПТИ
ЕСПРЕСО
Еспресо-машина: La Marzocco Linea MINI з кошиком VST 18
Вода з TDS = 70 ppm.
Кава: 19,5 г
Час приготування: 27-28 сек.
Brew Ratio 1/2
Еспресо: 39 мл
Мета для % TDS: 9,5
Екстракція: 19,7