Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Поширити у соцмережах
Відгуки 2
Дуже смачний інф'юз, добре відчутний аромат полуниці, кислотність як у ківі, досить шовковисте масляне тіло, багато після смаків готував турці
Відповісти
Аромат дуже яскравий, але не всім може бути до вподоби.
Чудова у пуровері, також здаеться що вміст кофеіну дуже високій.
Відповісти
Жуков Дмитро, це ж інфʼюзована кава, а вона така — неоднозначна, але точно унікальна.
Про кофеїн — це звичайна Колумбія, тому кількість кофеїну тут така як у будь-який іншій каві, а можливо навіть трошки менше, тому що частина кофеїну могла залишитись в діжці де ферментувалась кава з полуницею.
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Доставка

📦 Безкоштовна доставка при замовленні від 1500 ₴
⏱️ Відправка замовлень  (з понеділока по п'ятницю) день в день при оплаті до 14:00
🏣 Самовивіз → Київ, пер.Рубежівский 1/12. Понеділок-п'ятниця з 8:00 до 22:00)
📍Поїхати за кавою з Waze

COLOMBIA STRAWBERRY

Артикул: СS
490 грн
Немає в наявності
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Пакування
Помел кави

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи каву, виберете потрібний пункт.
І так - це безкоштовно.

Повідомити, коли з'явиться
Характеристики
Країна 
🇨🇴 Колумбія
Профіль смаку 


Це важливо!
Опис смаків є виключно суб'єктивною думкою нашої команди. Наше відчуття смаків та ароматів продуктів безпосередньо пов'язане з нашим минулим смаковим досвідом і може відрізнятися від вашого.

Полуничний Йогурт • Малина• Ківі
Обсмажка 
Фільтр
Спосіб обробки 
Anaerobic + Fruit [72 h]
Оцінка 
89
Різновид 
Red Caturra
Рік врожаю 
2024
Рівень насиченості 
5/10
Рівень солодкості 
6/10
Рівень кислотності 
7/10
Рівень гіркоти 
2/10
Опис

🍓ІНФʼЮЗ ОБРОБКА

Суть процесу – наповнити кавові зерна додатковим смаком, але при цьому максимально природним та натуральним способом.

1. Перше завдання — вибрати смак, який добре поєднується з кавою. Це може бути будь-який фрукт або навіть овочі, але ягідно-фруктові добавки звичайно мають більшу популярність.

2. Каву та додатковий продукт поміщають у герметичні контейнери (можуть бути бочки), при цьому пропорція мінімум 1/2 (одна частина кави та 2 частини додаткового продукту), а іноді пропорція сягає 1/3. Запечатаний контейнер залишають мінімум на 24 години, щоб смак та аромати максимально перейшли у каву.

3. Зерна очищають та висушують.

Вгору