Додайте товари для порівняння
Додайте щось в обране
0
Відгуки 3
Теслюк Н.
Смачна і запашна кава, відповідає усім вимогам гурмана. Мій респект компанії, працюють оперативно з повагою до клієнта!
Kostiantyn Pelykh
Дуже сподобалась у френч-пресі!
мой любимый сорт
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Costa Rica Tarrazú La Pastora

В наявності
Артикул: costa-rica-la-pastora
560 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Вибір фасування

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи кави, напишіть в коментарі до замовлення як зазвичай ви варите каву, а все інше зробимо ми. І так - це безкоштовно.

Опис

Профіль смаку: Цитрус, польові квіти, шоколад, ваніль

Process:    Washed
Varieties:    Caturra, Catuai
Altitude:    1200 - 1600 masl


В регіоні Тарразу культивується арабіка, характерні особливості якої - легке, плоске зерно блакитного кольору. Географічні і кліматичні особливості цього регіону надають продукту прекрасні органолептичні якості. Врожай в Тарразу збирають протягом 5 місяців - з листопада по березень. Це - сухий сезон, коли збираються якісні, рівномірно стиглі ягоди, а також проводиться сушка зерен на сонці.

  • Пров. Рубежівський 1/12 (м. Академмістечко) - безкоштовно
  • "Нова пошта" - по тарифам перевізника

Мета нашої роботи - ваша насолода кожною чашкою, тому кава після обсмажування зберігається на складі не більше 21 дня, а деякі види обсмажуються лише при надходженні замовлень. Просимо з розумінням поставитися до комплектації ваших замовлень, які ми прагнемо доставляти день в день, але все ж бувають випадки, коли комплектація займає до 3 днів.


За замовчуванням кожна пачка кави відправляється вам в зернах. Якщо ви бажаєте отримати подрібнену каву для вашого способу приготування - не забудьте написати про це в коментарі до вашого замовлення.

Folks Coffee - 100% натуральний продукт без добавок або домішок. "Смаковий профіль" - смак, закладений природою, який формується в процесі вирощування, обробки, і обсмажування. Ці характіристмки також залежать від способу приготування, від обладнання, від помелу кави і від характіерістік води.


Вгору