Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Поширити у соцмережах
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Доставка

Відправляємо (понеділок-п'ятниця) замовлення день в день при оплаті до 13.00 (за наявності товару).

Способи доставки:
• Безкоштовна адресна доставка замовлень та доставка на відділення НП по Україні від 1499 грн
• Самовивіз (Київ, пер.Рубежівский 1/12. Понеділок-п'ятниця з 8:00 до 22:00)

Способи оплати:
• Переказ на карту Монобанк
• Грошовий (наложений) переказ Новою Поштою
• Оплата на ФОП рахунок

COLOMBIA GUZMAN

В наявності
Артикул: CG
Фасування
Помел

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи каву, виберете потрібний пункт.

І так - це безкоштовно.

1 430 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

ПРОФІЛЬ СМАКУ
ЛАЙМЗЕЛЕНЕ ЯБЛУКО • МАРАКУЙЯ • РОМ

PROCESS ● THERMAL SHOCK
VARIETIES ● TABI
QUALITY ● SUPREMO EP
REGION ● HUILA
CROP ● 2024

ℹ️
THERMAL SHOCK ОБРОБКА

Крок 1: Каву збирають, сортують, щоб видалити домішки.
Крок 2: Кава піддається очищенню перед проведенням термального шоку.
Крок 3: Часто кава проходить анаеробну ферментацію у резервуарах або мішках протягом 24-120 годин.
Крок 4: Термальний шок починається з того, що каву спочатку миють гарячою водою при температурі 40-60 C, а потім швидко охолоджують, миючи її знову водою при температурі 12 C.
Крок 5: кава проходить подальшу ферментацію, після чого вона сушиться будь-яким способом.

Вгору