Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Поширити у соцмережах
Відгуки 1
Дуже радію що замовила спробувати саме цю каву. Збалансований смак, класне відчуття персика і абрикоса і прикольний шоколадний колір. Я брала для гейзерної кавоварки і дуууже раджу всім спробувати!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Доставка

Відправляємо (понеділок-п'ятниця) замовлення день в день при оплаті до 13.00 (за наявності товару).

Способи доставки:
• Безкоштовна адресна доставка замовлень та доставка на відділення НП по Україні від 1499 грн
• Самовивіз (Київ, пер.Рубежівский 1/12. Понеділок-п'ятниця з 8:00 до 22:00)

Способи оплати:
• Переказ на карту Монобанк
• Грошовий (наложений) переказ Новою Поштою
• Оплата на ФОП рахунок

COLOMBIA PEACH

В наявності
Артикул: CP-250
Фасування
Помел

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи каву, виберете потрібний пункт.

І так - це безкоштовно.

490 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

ПРОФІЛЬ СМАКУ
ПЕРСИК • АБРИКОС • ТЕМНИЙ ВИНОГРАД

PROCESS ● ANAEROBIC + FRUIT [72 H]
VARIETIES ● CASTILLO
REGION ● ANTIQUIA
CROP ● 2024

🍑 ІНФʼЮЗ ОБРОБКА

Суть процесу – наповнити кавові зерна додатковим смаком, але при цьому максимально природним та натуральним способом.

1. Перше завдання — вибрати смак, який добре поєднується з кавою. Це може бути будь-який фрукт або навіть овочі, але ягідно-фруктові добавки звичайно мають більшу популярність.

2. Каву та додатковий продукт поміщають у герметичні контейнери (можуть бути бочки), при цьому пропорція мінімум 1/2 (одна частина кави та 2 частини додаткового продукту), а іноді пропорція сягає 1/3. Запечатаний контейнер залишають мінімум на 24 години, щоб смак та аромати максимально перейшли у каву.

3. Зерна очищають та висушують.

Вгору