Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Поширити у соцмережах
Відгуки 2
Як завжди дуже насичений аромат. Найкращий час тут
Відповісти
Дуже смачно з молоком!
Відповісти
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Доставка

Відправляємо (понеділок-п'ятниця) замовлення день в день при оплаті до 13.00 (за наявності товару).

Способи доставки:
• Безкоштовна адресна доставка замовлень та доставка на відділення НП по Україні від 1499 грн
• Самовивіз (Київ, пер.Рубежівский 1/12. Понеділок-п'ятниця з 8:00 до 22:00)

Способи оплати:
• Переказ на карту Монобанк
• Грошовий (наложений) переказ Новою Поштою
• Оплата на ФОП рахунок

МАСАЛА [100 г]

В наявності
Артикул: Masala
Фасування
135 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

СКЛАД • Чай чорний, Кориця, Гвоздика, Аніс/Бадьян, Імбир, Софлор, Троянда


Вже тисячі років масала-чай є одним із найпопулярніших продуктів в азіатській культурі, особливе шанування він отримав у Індії, тут у нього безліч варіантів приготування.

Масала має декілька основ, які не змінюються, інакше це вже буде на масала:

  • До складу обов'язково має входити чорний чай. Зазвичай, це чорний чай, але допускається і зелений.
  • Використання "теплих прянощів" у кількості не менше трьох.

Масалу можна готувати на молоці (на тваринному чи рослинному), але можна і на воді. На відміну від звичайного чаю, маслу допускається кип'ятити - це можна пояснити тим, що спеціям потрібно більше температури для заварювання, щоб віддати свій смак напою.

Базовий рецепт від якого ви можете відштовхуватися і знайти свій оптимальний варіант приготування масали:

▪︎ 5-6 г чаю
▪︎ 500 мл води чи молока. Ми не радимо кип'ятити напій, але заборонити це робити не можемо :)
▪︎ Заварювати - 5-6 хвилин
▪︎ Для отримання більш насиченого напою дайте напою настоятися, при цьому заварник або чашку, в якій ви заварюєте чай, обов'язково потрібно накрити кришкою.


НАШ АВТОРСЬКИЙ РЕЦЕПТ

▪︎ 3,5 - 4 грами масали
▪︎ 250-300 мл молока
▪︎ Чайна ложка меду

Приготування:
Для еспресомашини:
всі інгредієнти з'єднуйте у пітчері і доводьте практично до кипіння за допомогою стімера. Відставте на 8 хв настоюватись.

Домашній варіант:
У сатейник з максимально гарячим молоком додайте масалу і дайте настоятися (на вогні) ще 30-4 секунд. Заберіть з вогню, додайте мед і залиште наполягати на 8 хвилин.

Насолоджуйтесь приготованим напоєм

Вгору