Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Поширити у соцмережах
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Доставка

Відправляємо (понеділок-п'ятниця) замовлення день в день при оплаті до 13.00 (за наявності товару).

Способи доставки:
• Безкоштовна адресна доставка замовлень та доставка на відділення НП по Україні від 1499 грн
• Самовивіз (Київ, пер.Рубежівский 1/12. Понеділок-п'ятниця з 8:00 до 22:00)

Способи оплати:
• Переказ на карту Монобанк
• Грошовий (наложений) переказ Новою Поштою
• Оплата на ФОП рахунок

MATCHA ORGANIC / МАТЧА ДЛЯ МОЛОКА [100 г]

В наявності
Артикул: matcha-organic-milk
Фасування
800 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

🛖 Походження: Удзі, префектура Кіото, Японія
🍵 Солодкість: Висока 4,5/5
🍵 Терпкість: Низка 1/5
🍵 Колір: Яскравий 4,5/5

Чай Маття (матча) вважається найбільш корисним видом японських зелених чаїв, оскільки у вигляді порошку, чай випивається цілком, та включає в себе всі розчинні та нерозчинні у воді компоненти чайного листа.

Давайте будемо чесними - лише одиниці зрозуміють і відчують різницю між хорошою матчою і матчою вищої якості - так званою церемоніальною. Ось і ми вирішили, що вибір матчи повинен бути оптимальний і логічний, тому не стали займатися пошуками найкращої матчи на планеті, а сконцентрувалися на пошуках "золотої середини".

Чай УДЗІ МІЛК «матча під молоко» з приємним ароматом та міцним смаком свіжого зеленого чаю підійде для приготування напоїв з молоком. Смак буде відчутним, колір - чудовим

Також він ідеальний для холодного чаю, приготованого з льодом або одразу в холодному молоці, для освіжаючих лимонадів, фраппе, фраппучіно та інших напоїв.

Як заварювати матчу?

Для приготування класичного чаю-матча використовується 2 інгрідієнта - матча і вода. Для приготування потрібна широка чаша тяван (чаван), бамбуковий віночок тясен (часен), бамбукова ложечка тясяку (чашаку).

  1. Прогріти і протерти насухо чашу тяван
  2. Помістити чай акуратно в центр чаші, відмірявши 2 бамбукові ложечки (1-1,5 г)
  3. Додати 60 мл гарячої води (70-85°С)
  4. Притримуючи чашу, збити бамбуковим віночком Тясен W-подібними рухами в 20-30 разів до утворення густої піни.

 Слабкий (Усуту) - 2 г матчі / 70 - 80 мл води
 Міцний (Койта) - 4 г матчі / 70 - 80 мл води

Зараз же одним з популярних напоїв на основі матчі є "лате-матча" або "молочна матча", її приготування відрізняється в залежності від бажаного результату. Хтось лише до класический методу додає молоко, а хтось повністю готує матчу на основі молока.

Традиційно чай-матча п'ється без будь-яких додатків або підсолоджувачів, але й тут сучасні смакові тенденції пропонують додавати тростинний цукор або мед.

Вгору