Кількість
|
Вартість
|
||
|
СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ: ВИНОГРАД, ТРОСТИННИЙ ЦУКОР, ЧЕРВОНІ ЯГОДИ
PROCESS ● HONEY
VARIETIES ● BOURBON MAYAGUEZ
CROP ● 2023
REGION ● KABARE
FARM ● AKAGERA COFFEE PROJECT
FARMER ● EGIDE MURINDABABISHA
ALTITUDE ● 1680 MASL
Це зерно походить із зони Kabare на сході Руанди, що є частиною кавового регіону Akagera. Територія характеризується помірним кліматом з порівняно невеликою кількістю опадів, родючим, багатим ґрунтом і висотністю понад 1500 м.н.р.м. Саме завдяки таким сприятливим умовам багато фермерів у околицях вирощують каву та чай. Значна кількість місцевих плантацій знаходяться біля підніжжя найбільшого охоронюваного водно-болотного угіддя Центральної Африки – Національного парку Акагера. Понад 95% вирощуваних тут різновидів - Bourbon.
Акагера розташована на нижчій висоті, ніж інші 4 регіони, тому її кава має дещо нижчу кислотність. Однак він може похвалитися солодким ягідним і пряним профілем з сильними квітковими нотами. Akagera Coffee Project був заснований Egide Murindababisha в 2016 році.