Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

RWANDA AKAGERA

Артикул RWANDA AKAGERA
В наявності

СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ: ВИНОГРАД, ТРОСТИННИЙ ЦУКОР, ЧЕРВОНІ ЯГОДИ

PROCESS ● HONEY
VARIETIES ● BOURBON MAYAGUEZ
CROP ● 2023
REGION ● KABARE
FARM ● AKAGERA COFFEE PROJECT
FARMER ● EGIDE MURINDABABISHA
ALTITUDE ● 1680 MASL


Це зерно походить із зони Kabare на сході Руанди, що є частиною кавового регіону Akagera. Територія характеризується помірним кліматом з порівняно невеликою кількістю опадів, родючим, багатим ґрунтом і висотністю понад 1500 м.н.р.м. Саме завдяки таким сприятливим умовам багато фермерів у околицях вирощують каву та чай. Значна кількість місцевих плантацій знаходяться біля підніжжя найбільшого охоронюваного водно-болотного угіддя Центральної Африки – Національного парку Акагера. Понад 95% вирощуваних тут різновидів - Bourbon.

Акагера розташована на нижчій висоті, ніж інші 4 регіони, тому її кава має дещо нижчу кислотність. Однак він може похвалитися солодким ягідним і пряним профілем з сильними квітковими нотами. Akagera Coffee Project був заснований Egide Murindababisha в 2016 році.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
980 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки

Фасування
Помел

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи каву, виберете потрібний пункт.

І так - це безкоштовно.

Відправляємо (понеділок-п'ятниця) замовлення день в день при оплаті до 13.00 (за наявності товару).

Способи доставки:
• Безкоштовна адресна доставка замовлень та доставка на відділення НП по Україні від 1499 грн
• Самовивіз (Київ, пер.Рубежівский 1/12. Понеділок-п'ятниця з 8:00 до 22:00)

Способи оплати:
• Переказ на карту Монобанк
• Грошовий (наложений) переказ Новою Поштою
• Оплата на ФОП рахунок

Важливо! Оцінка і рейтинги є суб'єктивною думкою нашої команди. Ми розуміємо, що кожен сприймає смаки по-своєму і тому не рекомендуємо повністю опиратися на смакові дискриптори, описані нами при виборі кави. Сприймайте їх лише, як спробу передати наше сприйняття смаку.

Вгору