Додайте товари для порівняння
Додайте щось в обране
0
Відгуки 1
Kostiantyn Pelykh Kostyantyn Pelykh
Дуже м'яка, з цитрусовою кислинкою кава, яку навіть моя дружина може пити без цукру! ;) як на мій смак, то ступінь обсмаження підходить і для еспресо, і для френч-преса
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Guatemala Huehuetenango

В наявності
Артикул: Huehuetenango
450 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Вибір фасування

Якщо ви хочете щоб ми заздалегідь намололи кави, напишіть в коментарі до замовлення як зазвичай ви варите каву, а все інше зробимо ми. І так - це безкоштовно.

Опис

Профіль смаку: Зелене  яблуко, шоколад, кісточкові фрукти

Process:    Washed
Varieties:    Typica, Bourbon, Caturra and Catuai
Altitude:    1350+ masl


Ми рекомендуємо заварювати цю каву в еспресо, саме так Гватемала Уеуетенанго розкривається найяскравіше.

Кава володіє стійкими крема та середньою щільностю тіла. 

В ароматі переважають квіткові ноти, сухофрукти і молочний шоколад. 

Особливо можна виділити легкі цитрусові та яблучні ноти. У смаку радує насиченість, яка дозволяє варити смачний еспресо, а також не втрачає смак у каві з молоком.

  • Пров. Рубежівський 1/12 (м. Академмістечко) - безкоштовно
  • "Нова пошта" - по тарифам перевізника

Мета нашої роботи - ваша насолода кожною чашкою, тому кава після обсмажування зберігається на складі не більше 21 дня, а деякі види обсмажуються лише при надходженні замовлень. Просимо з розумінням поставитися до комплектації ваших замовлень, які ми прагнемо доставляти день в день, але все ж бувають випадки, коли комплектація займає до 3 днів.


За замовчуванням кожна пачка кави відправляється вам в зернах. Якщо ви бажаєте отримати подрібнену каву для вашого способу приготування - не забудьте написати про це в коментарі до вашого замовлення.

Folks Coffee - 100% натуральний продукт без добавок або домішок. "Смаковий профіль" - смак, закладений природою, який формується в процесі вирощування, обробки, і обсмажування. Ці характіристмки також залежать від способу приготування, від обладнання, від помелу кави і від характіерістік води.


Вгору