Кількість
|
Вартість
|
||
|
СМАКОВИЙ ПРОФІЛЬ: МЕД, КАРАМЕЛЬ, ЯБЛУКО
PROCESS • NATURAL ANAEROBIC [48.H]
VARIETIES • CATUAI, PACAS
CROP • 2023
REGION • LA PAZ
FARM • FINCA LA VALENTINA
FARMER • CARLOS KEJIA
ALTITUDE • 1600-1700 MASL
Фермер Карлос Мехіас володіє фермою Ла Валентіна, площею 25 гектарів, де він вирощує 23 гектари кави, цитрусових та бананів. Кава на фермі Ла Валентіна збирається виключно дозрілою, потім бродить у діжках протягом 2 днів, а потім вже висихає на сонці протягом 12-15 днів.
LA PAZ, область, відома своєю кавовою, розташована на великій висоті з прохолодним кліматом. Ці фактори сприяють повільному дозріванню кави, розвиваючи цукри, які потім обробляються в цих комфортних умовах. Ця кави мають високий фруктову солодкість зі смаками ягід або персика.