Об'ємний та ґрунтовний курс для бариста або власників кавового бізнесу. Більшість курсу - це практичне закріплення теоретичних навичок, які так само розбиратимемо безпосередньо на курсі.

Основні теми курсу

  • Професія Бариста: яким має бути професіонал.
  • Кава: яка вона буває, від чого залежить її смак.
  • Обладнання: робота, налаштування, правильний догляд та інші секрети
  • Що ми будемо робити: готувати класичні напої (еспресо, капучино, кава-лате та флет вайт)

План курса

  • Про професію бариста: сервіс та етикет, техніка безпеки
  • Кава: види та різновиди, географія проростання, смакові характеристики та відмінності, види обробок і обсмажування (вплив на смак)
  • Обладнання: Еспресомашини, кавомолки, інвентар, догляд за обладнанням
  • Еспресо: екстракція, стандарти приготування, оцінка приготовленого еспресо
  • Приготування еспресо: помел, темпування, дозування, рецепти еспресо
  • Молоко: основи роботи з молоком, свіжість молока та термін зберігання, склад молока
  • Молочні напої: капучіно, кава-латте, флет-вайт

Вартість курсу
2000 грн
У вартість входить - індивідуальне навчання (3 - це максимальна кількість учасників на одному курсі), додаткові матеріали та крутий workbook, всі розхідники, "перекус" під час курсу і звичайно ж наша стійкість і завзятість у викладанні.

Тривалість: 8 годин

Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.

Наша команда на зв'язку майже цілодобово :)

📱067.008.04.48