4 години ми будемо говорити, готувати та оцінювати виключно еспресо. Обов'язковий курс для тих, хто хоче повноцінно розуміти каву як продукт унікальний, але при цьому повсякденний. А для бариста цей курс потрібен, як фундамент для роботи.
На курсі ми розберемо наступні теми:
- Cтандарти для приготування еспресо
- Екстракція кави
- Brew Ratio
- Вплив обладнання на приготування
- Вплив помелу, дозування, темпування, довкілля на смак еспресо
- Оцінка кави (за стандартами SCA)
- Вода та її вплив на процес приготування та смаку.
Вартість курсу
1500 грн
У вартість входить - індивідуальне навчання (3 - це максимальна кількість учасників на одному курсі), додаткові матеріали та крутий workbook, всі розхідники, "перекус" під час курсу і звичайно ж наша стійкість і завзятість у викладанні.
Тривалість: 4 години
Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.
Наша команда на зв'язку майже цілодобово :)
📱067.008.04.48