4 години ми будемо говорити, готувати та оцінювати виключно еспресо. Обов'язковий курс для тих, хто хоче повноцінно розуміти каву як продукт унікальний, але при цьому повсякденний. А для бариста цей курс потрібен, як фундамент для роботи. 

На курсі ми розберемо наступні теми:

  • Cтандарти для приготування еспресо
  • Екстракція кави
  • Brew Ratio
  • Вплив обладнання на приготування
  • Вплив помелу, дозування, темпування, довкілля на смак еспресо
  • Оцінка кави (за стандартами SCA)
  • Вода та її вплив на процес приготування та смаку.

Вартість курсу

1500 грн

У вартість входить - індивідуальне навчання (3 - це максимальна кількість учасників на одному курсі), додаткові матеріали та крутий workbook, всі розхідники, "перекус" під час курсу і звичайно ж наша стійкість і завзятість у викладанні.

Тривалість: 4 години

Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.

Наша команда на зв'язку майже цілодобово :)

📱067.008.04.48