4 години виключно практики з молоком. Збиваємо та вливаємо. І нічого зайвого.

Покажемо, як досягти стабільно якісного збитого молока. Попрацюємо з різним молоком, приготуємо капучино, яке ви ніколи не забудете :)

Важливі теми курсу:

  • Склад молока
  • Типи молока та його різновиди
  • Альтернатівне молоко
  • Вибір правильної чашки для молочних напоїв
  • Аксесуари для роботи з молоком
  • Спінювання молока
  • Вливання молока
  • Оцінка якості напоїв з молоком

Вартість курсу

1500 грн

У вартість входить - індивідуальне навчання (3 - це максимальна кількість учасників на одному курсі), додаткові матеріали та крутий workbook, всі розхідники, "перекус" під час курсу і звичайно ж наша стійкість і завзятість у викладанні.

Тривалість: 4 години

Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.

Наша команда на зв'язку майже цілодобово :)

📱067.008.04.48