4 години виключно практики з молоком. Збиваємо та вливаємо. І нічого зайвого.
Покажемо, як досягти стабільно якісного збитого молока. Попрацюємо з різним молоком, приготуємо капучино, яке ви ніколи не забудете :)
Важливі теми курсу:
- Склад молока
- Типи молока та його різновиди
- Альтернатівне молоко
- Вибір правильної чашки для молочних напоїв
- Аксесуари для роботи з молоком
- Спінювання молока
- Вливання молока
- Оцінка якості напоїв з молоком
Вартість курсу
1500 грн
У вартість входить - індивідуальне навчання (3 - це максимальна кількість учасників на одному курсі), додаткові матеріали та крутий workbook, всі розхідники, "перекус" під час курсу і звичайно ж наша стійкість і завзятість у викладанні.
Тривалість: 4 години
Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.
Наша команда на зв'язку майже цілодобово :)
📱067.008.04.48