Незважаючи на візуальні особливості і відмінності між домашніми та професійними фільтр-машинами, початковий рецепт приготування для них абсолютно ідентичний.
Наш рецепт на 600 мл води (~ 2-3 чашки кави)
- Налийте в резервуар кавоварки 600мл. води.
- У бункер для кави встановіть паперовий фільтр.
- Засипте 36-42гр. меленої кави (грубий помел) в фільтр, злегка розрівняйте поверхню.
- Встановіть на місце колбу для готового напою і натисніть кнопку включення кавоварки.
- Залишається почекати кілька хвилин, поки напій готується і наливається в колбу
Приємного кавування!
Рекомендована пропорція кави відносно води - 6 г на 100 мл. Але навіть в нашому рецепті ми прописали кількість кави від 36 до 42 г.
З огляду на те, що кава може бути абсолютно різною, бути різної обробки, обсмажування, умов зберігання і можливого помелу, пропорції при приготуванні можуть змінюватися в бік збільшення обсягу кави.
Для різних обсягів приготування будуть наступні співвідношення:
18 г кави | для 300 мл води |
24 г кави | для 400 мл води |
30 г кави | для 500 мл води |
36 г кави | для 600 мл води |
42 г кави | для 700 мл води |
48 г кави | для 800 мл води |
54 г кави | для 900 мл води |
60 г кави | на 1000 мл води |
Експериментуйте!
Folks be with you