Незважаючи на візуальні особливості і відмінності між домашніми та професійними фільтр-машинами, початковий рецепт приготування для них абсолютно ідентичний.

Наш рецепт на 600 мл води (~ 2-3 чашки кави)

  • Налийте в резервуар кавоварки 600мл. води.
  • У бункер для кави встановіть паперовий фільтр.
  • Засипте 36-42гр. меленої кави (грубий помел) в фільтр, злегка розрівняйте поверхню.
  • Встановіть на місце колбу для готового напою і натисніть кнопку включення кавоварки.
  • Залишається почекати кілька хвилин, поки напій готується і наливається в колбу

Приємного кавування!

Рекомендована пропорція кави відносно води - 6 г на 100 мл. Але навіть в нашому рецепті ми прописали кількість кави від 36 до 42 г. 

З огляду на те, що кава може бути абсолютно різною, бути різної обробки, обсмажування, умов зберігання і можливого помелу, пропорції при приготуванні можуть змінюватися в бік збільшення обсягу кави.

Для різних обсягів приготування будуть наступні співвідношення:

18 г кави для 300 мл води
24 г кави для 400 мл води
30 г кави для 500 мл води
36 г кави для 600 мл води
42 г кави для 700 мл води
48 г кави для 800 мл води
54 г кави для 900 мл води
60 г кави на 1000 мл води

Експериментуйте!
Folks be with you