Об'ємний та ґрунтовний курс для бариста або власників кавового бізнесу. Більшість курсу - це практичне закріплення теоретичних навичок, які так само розбиратимемо безпосередньо на курсі.
Основні теми курсу
- Професія Бариста: яким має бути професіонал.
- Кава: яка вона буває, від чого залежить її смак.
- Обладнання: робота, налаштування, правильний догляд та інші секрети
- Що ми будемо робити: готувати класичні напої (еспресо, капучино, кава-лате та флет вайт)
План курса
- Про професію бариста: сервіс та етикет, техніка безпеки
- Кава: види та різновиди, географія проростання, смакові характеристики та відмінності, види обробок і обсмажування (вплив на смак)
- Обладнання: Еспресомашини, кавомолки, інвентар, догляд за обладнанням
- Еспресо: екстракція, стандарти приготування, оцінка приготовленого еспресо
- Приготування еспресо: помел, темпування, дозування, рецепти еспресо
- Молоко: основи роботи з молоком, свіжість молока та термін зберігання, склад молока
- Молочні напої: капучіно, кава-латте, флет-вайт
Вартість курсу
3800 грн
У вартість входить - індивідуальне навчання (3 - це максимальна кількість учасників на одному курсі), додаткові матеріали та крутий workbook, всі розхідники, "перекус" під час курсу і звичайно ж наша стійкість і завзятість у викладанні.Тривалість: 8 годин
Телефонуйте, ми завжди будемо раді допомогти.
Наша команда на зв'язку майже цілодобово :)
📱067.008.04.48